22/8/15

Participo en les jornades potreres

Esta semana participo en dos talleres. El jueves junto con hendrik a partir de las 6 taller de crianza consciente. Y el viernes a partir de las 6 resolución de conflcitos a través de la empatía.
Jornades potreres en el Barranc del Cint a Alcoi
Hola amigues i amics,ja tenim el programa de les jornades d´autogestió, falten algunes activitats per concretar, de moment açò és el que tenim.

Dillluns 24 d´agost Dedicarem el mati a fer llenya,per a qui mai haja fet llenya, aquest serà el primer taller amb cunyes, maces, carretilles o burres i la maravillosa astral.

Per la vesprada taller de iniciació a la dança oriental, "un encuentro con la feminidad" (també per a homens).

Dimarts 25 d´agost Taller de pa el.laborat amb masa mare. Fermentacions llargues. Forn de llenya morú i farina de cultiu ecològic de segol (centeno)

En el mateix taller del pa, contarem amb dos cuiners italians que ensenyaran a fer pizzes i focachies. (En el cas de que no arriben els cuiners el dimarts, ho fariem un altre dia, però el pa es farà igualment per a les jornades)

Dedicarem la vesprada a fer un taller sobre el botiquí d´emergències a l´entorn rural i algunes practiques de primers auxilis, contarem amb un amic i veí enfermer Pablo.

Dimecres 26 d´agost Taller d´iniciació a la soldadura amb el Rullo

Per la vesprada "trobada d´iniciatives rurals", ens coneixem totes les que som?coneixem els projectes que tenim a prop?Som capaços de tirar-los endavant?

La idea es juntar-se per compartir experiències, necessitats i trobar solucions.Dinamitza LLuc.

Dijous 27 d´agost

El matí el dedicarem al taller agrícola rural. Manteniment de màquines, motoserra, motocultor, etc... Aproparnos a la mecanica bàsica, amb Miquel.

Per la vesprada haurà taller de "crianza consciente" "aprenent a acompanyar als nostres menuts" amb Agnes i Hendrick.

Divendres 28 d´agost

Pel matí farem formatge, tipus semicurat o curat. Amb la llet de les nostres cabres i ferments autogestionats. El cuall l´utilitzarem de farmacia.

La vesprada la dedicarem al taller "resolució de conflictes a través de la empatía" amb Agnes.

Dissabte 29 d´agost Tast de tomaques del terreny. Cultives tomaques, portan 3-4 i farem un tast-degustació de la diversitat agraria, sempre que no utilitzes química de sintesi, tomaques orgàniques sols. Per la vesprada taller d´iniciació a l´espart, les tècniques bàsiques, amb espart picat i amb espart cru. Corda, cordell, llata, trena, etc.,.

Diumenge 30 d´agost Taller de costura Potrer

Si tens roba que ja no te serveix i ganes d'aprendre a cosir a mà, el teu moment ha arribat!!!

En el entorn sempre acollidor del Potro, baix els arbres, amb la companyia de burres, gossets i altres animalets, donarem nova vida a les prendes que ja no vols, farem magia amb elles i les convertirem en altra cosa.

Per la vesprada cloenda i conclussions del debat sobre iniciatives rurals.

T'animes?

Dons si t'apeteix participar, només has de portar una camisa o un pantaló (o les dues) que ja no vulgues i jo m'encarregaré de la resta: Portaré agulles, fils, botons, gomes, cintes, etc...i patrons variats per a que pugau triar el que voleu fer.

Ens veem prompte!!!

Anabel (de Trapalatrop Colectiva)

Si estas interesad/ada en vindre als tallers, crida al 626998891 jordi o al 687793737 Alba, o escriu-nos un correu a entropia13@gmail.com.

Si tens ganes d´impartir algun taller, debat o xarrada, i perque no algun concert per a la nit,posa´t en contacte i busquen un raconet per al programa. Esperem que vos vinga de gust vindre a compartir coneiximents i moments potrers.

Salut i autogestió

No hay comentarios: