16/11/13

Pellikana guanya l’AgresMUSIQ 2013

Pellikana guanya l’AgresMUSIQ 2013


Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que PELLIKANA hem sigut els guanyadors de l’AgresMUSIQ 2013, concurs de música en valencià organitzat per l’Ajuntament d’Agres(El Comptat, Alacant) amb col·laboració de les Festers de Sant Miquel, que té com  a objectiu  promoure l’ús de la llengua i de la música en valencià.

L’edició d’enguany ha estat molt disputada ja que s’hi han presentat 10 formacions: Entre soques i rebrotins, Escak al rei, El diluvi, Pellikana, Aigua llimó, Kaoba, Andreu Valor, Badok, Cleptomans de bancal i Paradís obert.  Després de 6 mesos d’eliminatòries, el passat dissabte 21 de Setembre se celebrava la final del concurs a la plaça de l’Assut d’Agres, amb els grups Pellikana, Andreu Valor i Kaoba. Els premis d’aquest concurs eren una recompensa econòmica de 750 euros per al primer grup i 500 per a repartir entre els dos grups finalistes.

 Des de Pellikana volem donar les gràcies a l’organització de l’Agresmusiq, a tots els grups participants, al públic assistent als concerts i a tots les persones que ens donen suport dia a dia.

Aquest any de celebració del nostre 5é aniversari ha sigut un any de dura feina i de bons resultats, ja que Desperta! , el nostre 3r disc, està tenint molt bona acceptació entre el públic. La gira de presentació que va començar el mes de Maig ens ha portat a nombroses ciutats i  localitats com: Manresa, València, Benlloch, Callosa d’en Sarrià, Alacant, Ibi, Campello, Benasau... i a festivals de gran rellevància com el Somriu, el Feslloch i la Festa Major Alternativa de Manresa.  Actualment estem preparant la gira de Tardor i concretant concerts a Sales i Auditoris. Els propers concerts tindran lloc a l’Alfaç del Pi( 8 d’Octubre) i a l’Auditori Alfons Reig del Campus de Vera de la Universitat de València (30 d’Octubre), concert que s’encontra dins del II Cicle de concerts de presentació de discos en Valencià que organitza la UV.

Moltes gràcies a tots i seguim en contacte. Per a qualsevol cosa(entrevista, disc, concert...) podeu contactar amb nosaltres al mail contractacio@pellikana.com

Una abraçada

Pellikana


Pellikana gana el AgresMUSIQ 2013


Nos ponemos en contacto con vosotros para comunicaros que PELLIKANA hemos sido los ganadores del AgresMUSIQ 2013, concurso de música en valenciano organizado por el Ayuntamiento de Agres(El Comtat, Alicante) con col•laboració de las Festeros de Sant Miquel, que tiene como objetivo promover el uso de la lengua y de la música en valenciano.

La edición de este año ha sido muy disputada puesto que se han presentado 10 formaciones: 
Entre soques i rebrotins, Escak al rei, El diluvi, Pellikana, Aigua llimó, Kaoba, Andreu Valor, Badok, Cleptomans de bancal i Paradís obert. Después de 6 meses de eliminatorias, el pasado sábado 21 de Septiembre se celebraba la final del concurso a la plaza de la Assut de Agres, con los grupos Pellikana, Andreu Valor y Kaoba. Los premios de este concurso eran una recompensa económica de 750 euros para el primer grupo y 500 para repartir entre los dos grupos finalistas.

Desde Pellikana queremos dar las gracias a la organización de la Agresmusiq, a todos los grupos participantes, al público asistente a los conciertos y a todos las personas que nos apoyan día a día.

Este año de celebración de nuestro 5é aniversario ha sido un año de duro trabajo y de buenos resultados, puesto que Desperta! , nuestro 3r disco, está teniendo muy buena aceptación entre el público. La gira de presentación que empezó el mes de Mayo nos ha traído a numerosas ciudades y localidades cómo: Manresa, Valencia, Benlloch, Callosa d'en Sarrià, Alicante, Ibi, Campello, Benasau... y a festivales de gran relevancia como lo Sonríu, el Feslloch y la Fiesta Mayor Alternativa de Manresa. Actualmente estamos preparando la gira de Otoño y concretando conciertos a Sales y Auditorios. Los próximos conciertos tendrán lugar al Alfaç del Pino( 8 de Octubre) y al Auditorio Alfons Reig del Campus de Vera de la Universitat de València (30 de Octubre), concierto que se encuentra dentro del II Ciclo de conciertos de presentación de discos en Valenciano que organiza la UV.

Muchas gracias a todos y seguimos en contacto. Para cualquier cosa (entrevista, disco, concierto...) podéis contactar con nosotros al mail contractacio@pellikana.com

Un abrazo

Pellikana

No hay comentarios: