13/8/13

Jornades potreres 2013

bones a totes i tots:
Com tots els anys hi ja són 12 tornem a convocar les jornades d'obra i convivència del  maset del potro.Les jornades començaran el dimecres 14 d'agost fins el 28 s'agost.
Els objectius d'eguany :
Continuar les obres de rehabilitació del espai oest de la casa, on  es vam quedar l'any passat. Fa dos anys acabarem la teulada i l'any passat ferem els planxes (baix i dalt) i ficarem les bigues 10 en total.

Enguany volem alçar les parets mestres i ficar algunes finestres per deixar tancada  l'obra major de la casa, i la idea es que aquest espai siga la part de dalt per habitacions i la part de baix per a una xicoteta formatgeria-labi i lloc per guardar la llenya.
També volem fer un afegit , transformant la caseta on guardem el material en un futur quartet de bany, per tindre la dutxa dins de casa. seguirem en el wc sec estern, sols sera un bany i un lavabo mirall.
Els primers dies els dedicarem a baixar material desde el Bunyolero  fins al mas, sacs d'arena ,ciment i briks de termoarcilla que en tenim un muntó i necessitem llevarlos d'on estan.
La idea es millorar la tirolina que cada any va evoluciociona un poquet per facilitar aquesta tediosa tasca.
i per finalitzar comentar que pot ser enguany siga l'ultima convocatòria de jornades d'obra i escomencem l'any que ve si tot va be un cicle de jornades formatives on compartir coneiximents per a l'autogestió en general, agricultura, mecànica, salut,etc...


Si vas a vindre porta't estoreta i sac de dormir, toalla,frontal,si tens tenda de campanya per si forem molta gent, ganes de compartir, instruments i el que tu vulgues.
En funció de la gent que siguem  i ens organitzarem per anar a reciclar i comprar.

Per a poder aplegar fins al mas s'ha d'entrar dins d'Alcoi i preguntar o seguir les indicacions per a pujar al Preventori per la carretera de lapiscina municipal. Una vegada fora d'Alcoi, abans del Preventori, trobarem a la carretera una curva de 360º i al costat un espai per a deixar el cotxe. Haurem arribat al principi d'una senda que va cap al barranc del Cint i en 15 min. aplegarem al maset


Salut i gràcies a totes i tots.

Vos esperem al Potro!!!!

No hay comentarios: