15/3/13

Facebook de Salvem l'Aqüífer del Molinar


Estimats amics, de nou tenim que lluitar per a un projecte sense sentit que posarà en perill l'Aqüífer del Molinar i vos convide a seguir-nos per Facebook.Segueix la informació de "Salvem l'Aqüífer del Molinar" en el seu facebook

Com ja deveu saber, un nou projecte urbanístic amenaça l'aqüífer del Molinar (principal subministrament d'aigua potable d'Alcoi), en aquesta ocasió promogut pel grup empresarial "La Española" i que compta amb el suport del Govern valencià. Els terrenys afectats es troben, a més, en l'àrea d'amortiment d'impactes del Parc Natural del Carrascal de la Font Roja, que també són LIC (Lloc d'Interés Comunitari) i ZEPA (Zona d'Especial Protecció per a les Aus).
La Plataforma Salvem l'Aqüífer del Molinar ha creat una pàgina de Facebook per a donar a conèixer les seues activitats, a les quals, per descomptat, donem tot el nostre suport.
Necessita de la màxima difusió entre les vostres amistats, contactes, simpatitzants, familiars, mitjans de comunicació, etc. (encara que no estigueu en facebook, podeu entrar en l'adreça de Salvem l'Aqüífer del Molinar com si fóra una web).

No hay comentarios: